Qr codes #Psifiako_Menu

Qr codes #Psifiako_Menu

Ο κωδικός QR σε ένα μενού εστιατορίου ενθαρρύνει μια ανεπαφική εμπειρία

Ένα ψηφιακό μενού με κωδικό QR είναι μια σύγχρονη λύση που επιτρέπει στους πελάτες να έχουν εύκολη πρόσβαση στο μενού χρησιμοποιώντας το smartphone ή την κινητή συσκευή τους

H πανδημία του Covid 19 μας οδήγησε να λειτουργούμε περισσότερο ψηφιακά

Η ανάγκη για ασφαλή και αποτελεσματική ενημέρωση των πελατών των επιχειρήσεων  γίνεται ποιο επιτακτική σήμερα παρά ποτέ

Αυτή μπορεί να επιτευχθεί σήμερα με την Qr code τεχνολογία και όχι μόνο στο επίπεδο την διάχυσης της πληροφορίας της επιχείρησης προς τους πελάτες και καταναλωτές αλλά και στο επίπεδο της εφαρμογής των κανόνων της «κοινωνικής απόστασης»

Μενού χωρίς χαρτί και χωρίς επαφή

Πλεονεκτήματα ενός ψηφιακού μενού με κωδικό QR:

Εύκολη ενημέρωση: Τα ψηφιακά μενού μπορούν να ενημερωθούν γρήγορα και εύκολα, επιτρέποντας στα καφέ και τα εστιατόρια να κάνουν αλλαγές στο μενού τους χωρίς να χρειάζεται να εκτυπώσουν νέο υλικό. Αυτό μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα και να διευκολύνει τη διατήρηση του μενού ενημερωμένου.

Εμπειρία ανέπαφων συναλλαγών: Ένα ψηφιακό μενού με κωδικό QR μπορεί να προσφέρει μια εμπειρία ανέπαφων συναλλαγών, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική στην τρέχουσα κατάσταση πανδημίας. Οι πελάτες μπορούν να περιηγηθούν στο μενού και να δώσουν την παραγγελία τους χωρίς να χρειάζεται να αγγίξουν ένα φυσικό μενού ή να αλληλεπιδράσουν με έναν εξυπηρετητή.

Βελτιωμένη εμπειρία πελατών: Ένα ψηφιακό μενού μπορεί να περιλαμβάνει εικόνες και λεπτομερείς περιγραφές των στοιχείων του μενού, παρέχοντας στους πελάτες μια πιο ελκυστική και ενημερωτική εμπειρία. Αυτό μπορεί να συμβάλει στην αύξηση της ικανοποίησης και της αφοσίωσης των πελατών.

Βελτιωμένη αποδοτικότητα: Με ένα ψηφιακό μενού, οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν γρήγορα και με ακρίβεια, μειώνοντας τον κίνδυνο λαθών και βελτιώνοντας την αποδοτικότητα. Αυτό μπορεί να συμβάλει στη μείωση του χρόνου αναμονής και στη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας των πελατών.

Τα βασικά βήματα
για την δημιουργία ψηφιακού menu
με κώδικα QR

Ένα ψηφιακό μενού μπορεί να δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας διάφορα εργαλεία και λογισμικά, συμπεριλαμβανομένων των online menu builders όπως αυτά που σας παρέχει η QRCODES.GR .

Το μενού μπορεί να είναι πολυγλωσσικό και να περιλαμβάνει εικόνες, περιγραφές, τιμές και άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τα φαγητά και τα ποτά που προσφέρονται από το καφέ ή το εστιατόριο 

Μόλις δημιουργηθεί το ψηφιακό μενού, δημιουργείται ένας μοναδικός κωδικός QR και προστίθεται στο μενού.

Αυτός ο κωδικός μπορεί να εκτυπωθεί σε καλύμματα  τραπεζιών (τραπεζομάντηλα) σουβέρ, φυλλάδια, αφίσες ή άλλα υλικά για να είναι εύκολα προσβάσιμος στους πελάτες.

Για να αποκτήσουν πρόσβαση στο μενού, οι πελάτες απλά σαρώνουν τον κωδικό QR χρησιμοποιώντας το smartphone ή την κινητή συσκευή τους.

Αυτό τους μεταφέρει απευθείας στο ψηφιακό μενού, όπου μπορούν να περιηγηθούν στα στοιχεία και να κάνουν τις επιλογές τους.

  • Ένα ψηφιακό μενού με κωδικό QR μπορεί να προσφέρει μια σειρά πλεονεκτημάτων για τις καφετέριες και τα εστιατόρια, συμπεριλαμβανομένων των εύκολων ενημερώσεων, της εμπειρίας ανέπαφων συναλλαγών, της βελτιωμένης εμπειρίας των πελατών και της βελτιωμένης αποδοτικότητας.
  • Παρέχοντας μια σύγχρονη και βολική λύση για τους πελάτες, οι καφετέριες και τα εστιατόρια μπορούν να αυξήσουν την ικανοποίηση και την αφοσίωση των πελατών, βελτιώνοντας παράλληλα τις δραστηριότητές τους

Qrcodes.gr

Θέλετε να συζητήσουμε την δικής σας εφαρμογή;