Καπνιστός σολομός πάνω σε τραγανά φύλλα παρμεζάνας δροσισμένος με «dressing» από αγνό παρθένο ελαιόλαδο, φρέσκο χυμό λεμονιού & θυμαρίσιο μέλι
Σαλάτα Ρόκα-Σπανάκι, με ξεροψημένες μπουκίτσες ψωμιού με sauce «vinaigrette» από ξύδι βαλσάμικο, μέλι και δυόσμο με ντοματάκια λιαστά γαρνιρισμένη με φλούδες αρσενικού τυριού Νάξου
Φρέσκο φιλέτο μόσχου «sauté» με ψητά στη σχάρα λαχανικά εποχής & κινέλ φρέσκιας πατάτας, αγκαλιασμένο σε ελαφριά σάλτσα ψητού αρωματισμένη με βανίλια Μαδαγασκάρης
Η μπύρα Delphi, έχει αρώματα εσπεριδοειδών όπου κυριαρχούν τα κίτρο, γκρέιπφρουτ, λεμόνι. Προσφέρει αίσθηση φρεσκάδας με αρώματα όπως του γιασεμιού, του νυχτολούλουδου και του χαμομηλιού.
«Eξωτικό επιδόρπιο», ανανάς «confit» καραμελωμένος με παγωτό, αρωματισμένος με ανατολίτικα πιπέρια