Αλεξάνδρα Τουμαρά – Κεφάλα

Παθολόγος ΕΟΠΥΥ

Λίγα λόγια για μένα...

Τουμαρά – Κεφάλα Αλεξάνδρα

Έγγαμη με 3 τέκνα .

Ειδική Παθολόγος .

Προπτυχιακή υπότροφος ERASMUS στο UNIVERSITAIRE PARIS V στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο BROUSSAIS στο Παρίσι και observer σε χειρουργική κλινική στο νοσοκομείο ΜOUNT SINAI της Ν. Υόρκης.

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών (1986-1992).

Ειδικευθείσα στη Β΄ ογκολογική κλινική του αντικαρκινικού νοσοκομείου ‘’Άγιος Σάββας’’ και στην Ε΄ παθολογική κλινική του νοσοκομείου ‘’Ευαγγελισμός’’.

Υποψήφια διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών με δημοσιεύσεις σε ιατρικά περιοδικά και ανακοινώσεις σε διεθνή ιατρικά συνέδρια.

Διατηρώ ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο

  • στο εμπορικό κέντρο Πικερμίου από το 2001 και ταυτόχρονα
  • στο Χολαργό από το 2015

Ιατρός στα πολυιατρεία της Τράπεζας της Ελλάδος από το 2006-2022 και επιστημονική συνεργάτης στην κλινική Ιασώ General από 2004-2015 .

Καθηγήτρια στα Τ.Ε.Λ Ραφήνας το 2002-2003.

Ιατρός Εργασίας σε διάφορες εταιρείες.

Μέλος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, της Ιατρικής Εταιρείας Οστεοπόρωσης, της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, της Ιατρικής Εταιρείας Εσωτερικής Παθολογίας.

Πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής Παπάγου – Χολαργού (Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α.).

Πρώην εθελοντής ιατρός στα δημοτικά πολυιατρεία Χολαργού.

Τουμαρά Κεφάλα Αλεξάνδρα

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ-ΕΝΕΡΓΩ-ΠΡΟΣΦΕΡΩ

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

22 χρόνια γιατρός πρώτης γραμμής στο Πικέρμι, Ειδική Παθολόγος και κάτοικος Ραφήνας τα τελευταία 10 χρόνια ( στο εξοχικό που από παιδί διαθέταμε κοντά στο δημοτικό κολυμβητήριο και περνούσαμε τα καλοκαίρια μας), έγγαμη με  3 τέκνα, γνωρίζω την κάθε γωνιά τούτου του τόπου, τον κάματο και τις αγωνίες της καθημερινότητας των περισσοτέρων κατοίκων του . 

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ-ΕΝΕΡΓΩ-ΠΡΟΣΦΕΡΩ

Το νοιάζομαι προϋποθέτει γνώση των αναγκών και αποτελεί την κινητήριο δύναμη για ενεργητική συμμετοχή στη διερεύνηση, σχεδιασμό και εφαρμογή των επιθυμητών πράξεων για την κάλυψη αυτών των αναγκών.

Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου είναι μια ευλογημένη περιοχή που εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς. Είχε χαρακτήρα θερέτρου, μα τώρα πλέον πρέπει να διαθέτει όλες τις υποδομές σε όλες της τις γειτονιές για την εξυπηρέτηση του γρήγορα αυξανόμενου μόνιμου πληθυσμού της.

Αυτό συνεπάγεται αυξημένες ανάγκες σε παιδικούς σταθμούς, σχολεία, αθλητικές εγκαταστάσεις, πάρκα , χώρους συνεύρεσης και υγιούς απασχόλησης  παιδιών και εφήβων ,μα και ενηλίκων αλλά και ασφαλείς δρόμους και περιπατητικές διαδρομές, μέσα συγκοινωνίας και τρόπους εύκολης πρόσβασης όλων των κατοίκων σε βασικές υπηρεσίες.

Την 4ετια 2019-2023 σχεδιάστηκαν και ωρίμασαν πολλά σημαντικά έργα που στην επόμενη δημαρχιακή 5ετια θα ολοκληρωθούν.

Τα μεγάλα έργα της αποχέτευσης ,ύδρευσης και των οπτικών ινών, του βιολογικού κέντρου επεξεργασίας λυμάτων,του φυσικού αερίου, της επέκτασης του Προαστιακού και της Αττικής οδού έως το λιμάνι καθώς και η αξιοποίηση του Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας που είναι σε εξέλιξη από την κεντρική κυβέρνηση και την περιφέρεια Αττικής έχουν σχεδιαστεί και υλοποιούνται με τις συνεχείς παρεμβάσεις και προτάσεις βελτίωσης της παρούσας δημοτικής παράταξης Σύγχρονη Πολιτεία του Δημάρχου Ευάγγελου Μπουρνού με την καθοριστική συνεργασία της παράταξης των Ενεργών Πολιτών. Η πλήρης απορρόφηση των διαφόρων χρηματοδοτικών εργαλείων και η χρηστή διαχείριση των εσόδων του Δήμου αναπτύσσουν καθημερινά τούτη την πόλη .

Αυτά τα έργα δε θα βελτιώσουν μόνο τις συνθήκες ζωής της καθημερινότητας μας αλλά θα αυξήσουν την ασφάλεια και την εμπορική αξία των ακινήτων μας.

Η ανεξάντλητη δημιουργικότητα του Βαγγέλη Μπουρνού μαζί με τους συνεργάτες του τα παρήγαγαν. 

Ο Βαγγέλης Μπουρνούς και οι συνεργάτες που η νέα κάλπη θα αναδείξει να τον πλαισιώσουν  θα ΄ναι οι ικανότεροι να τα υλοποιήσουν.

Τους συνεργάτες του εσείς θα τους ορίσετε ,με τη δική σας ψήφο .

Ψηφίστε για το νέο Δημοτικό Συμβούλιο άτομα ικανά, μορφωμένα, δραστήρια, έμπειρα. Άτομα με κοινωνική συνείδηση ,με αξιόλογη προσωπική διαδρομή,που αντιλαμβάνονται όσα η ευρωπαϊκή συμπόρευση της χώρας επιτάσσει. Όταν συζητείται ένα θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει ο κάθε δημοτικός σύμβουλος να έχει την ικανότητα να το κατανοήσει, τη γνώση να παράξει άποψη και την προσωπικότητα να καταθέσει τις προτάσεις του ώστε να ληφθεί η καλύτερη δυνατή απόφαση για το συμφέρον συνολικά της πόλης.

 Προσπαθήστε να δείτε τη μεγάλη εικόνα . Ψηφίστε με όραμα .

Νοιαζόμαστε για τον τόπο μας.

 

Νοιαζόμαστε όχι μόνο για το τώρα της γειτονιάς μας, αλλά και για το αύριο συνολικά του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου που θα εξυπηρετεί επαρκώς κι εύκολα όλες μας τις ανάγκες και θα μας δίνει χαρά κι ευτυχία.

Νοιαζόμαστε και ψηφίζουμε .

Καλή μας δύναμη. Καλή μας φώτιση.

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ-ΕΝΕΡΓΩ-ΠΡΟΣΦΕΡΩ

ΔΗΛΩΝΩ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ

 

ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΠΟΥΡΝΟΥ

 

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

 

 

Τουμαρά- Κεφάλα Αλεξάνδρα

 

Ειδική Παθολόγος – Πικέρμι